Skip to main content

Vi tilbyder

Dansk Entreprenørservice ApS tilbyder alt inden for (klik for at læse mere)

Gravearbejde i topklasse

Gravearbejde i topklasse

Skal du have lavet et større gravearbejde i forbindelse med et projekt i Vejen, Kolding eller Esbjerg, så kan vi hos Dansk Entreprenørservice ApS hjælpe dig med opgaven. Vi har stor erfaring inden for området, og vi kan derfor være dig behjælpelige med mange forskellige typer af arbejdsopgaver, når det kommer til gravearbejde.

Få hjælp til dit gravearbejde

Vi har de nødvendige maskiner, som kan hjælpe os på vej i selv det mest genstridige terræn. Dog er vi heller ikke bange for selv at tage fat i en ganske almindelig skovl og få fingrene i jorden. Det fungerer nogle gange bedre end de store maskiner, og det er med til at give os en god føling for vores arbejde.

Vi afleverer altid et flot og professionelt stykke arbejde.

Vi kan hjælpe med det meste

Hvad end du har brug for hjælp til i forbindelse med kloakarbejde eller gravearbejde eller som et led i et større rørlægningsprojekt, så står vi gerne klar til at hjælpe. Opgaven kan komme i mange forskellige størrelser og udgaver, hvorfor vi også er forberedte til at hjælpe med de fleste forskellige typer af opgaver, som vi måtte blive stillet.

Har du brug for mere information omkring gravearbejde, så ring endelig til os.

Asfaltarbejde

Asfaltarbejde i Vejen, Esbjerg og Kolding

Har du brug for et pålideligt firma til at klare dit asfaltarbejde, så står vi hos Dansk Entreprenørservice ApS klar til at hjælpe dig rigtig godt på vej. Vi påtager os gerne mange forskellige former for asfaltarbejde, så du kan sagtens lade os varetage opgaven for dig.

Hvad vi kan tilbyde

Hvis du har fået nedlagt fibernet, eller der er blevet lavet fjernvarme, så kan der være kommet huller i asfalten som følge af nedgravningerne. Vi tilbyder -udover at klare arbejdet med asfalten - også at klare gravearbejdet, som typisk ligger før. Vi kan hjælpe med de fleste former for asfaltarbejde, men vores kernekompetencer ligger i de mindre asfaltopgaver, såsom støbning af vejbump og lapning af huller i vejen.

Asfaltarbejde med tilfredse kunder

Igennem firmaets levetid har vi hjulpet mange forskellige typer af kunder. Det har været alt fra private til erhverv og kommunale instanser, som har haft gavn af vores services. Med vores materiale og kompetencer står vi også klar til at hjælpe dig, når behovet er for det.

Underpresning

Underpresning

Ønsker I at få lagt rør i jorden, uden der skal graves op? Så er underpresning en ideel mulighed.

Hos Dansk Entreprenørservice ApS er vi specialister i underpresning. Vi har kompetencerne og det rette materiel til udførelse af denne type opgaver.

Kvalitet i enhver arbejdsgang

Vores folk sørger altid for at levere kvalitet til tiden, uanset om vi arbejder for private, erhvervsvirksomheder eller offentlige instanser. Vi er fleksible og står til rådighed, når du har behov for os.

Desuden er du omfattet af Dansk Byggeris ordning - Byg Garanti, når du benytter os som din samarbejdspartner.

Støbearbejde

Støbearbejde

Dansk Entreprenørservice ApS tilbyder alle former for byggeri i forbindelse med byggeri. Vi samarbejder med ingeniører i forbindelse med dimensionering af fundamenter og andre betonelementer.

Støbearbejde for kunder i Midtjylland

Med en opdateret maskinpark varetager vi støbeopgaver for erhverv, private og kommuner. Uanset opgavens karakter vægter vi en høj standard, så vores kunder bliver tilfredse.

Brolægning

Brolægning udføres

Står du og mangler et dygtigt brolægningsfirma, som kan lave brolægning for dig, så har du fundet det helt rigtige firma. Hos Dansk Entreprenørservice ApS har vi mange års erfaring inden for området, hvorfor vi kan hjælpe dig med mange forskellige typer af arbejdsopgaver, når det kommer til brolægning.

​Få opfyldt dine ønsker til brolægning

Vi har erfaring inden for flere forskellige opgaver, men tager dig gerne med på råd. Vi vil med glæde hjælpe dig med alt fra brolægning af en ny indkørsel til at få lavet et flot nyt flisegulv i dit køkken. Dog hjælper vi primært med udendørsopgaver, når det kommer til brolægning. 

Gode råd og vejledning er en selvfølge

Vi hjælper dig gerne med at finde ud af netop hvilken type af fliser, der vil passe bedst ind i stilen til netop din bolig. Vi sørger for, at dine ønsker bliver opfyldt på bedst mulig vis, sådan at du kan have lyst til at kontakte os næste gang, du har brug for assistance i forbindelse med fremtidige opgaver.

Nedbrydning

Nedbrydning

Hvis du mangler et fagligt dygtigt firma til at klare din nedbrydning hurtigt og effektivt, så kan vi hos Dansk Entreprenørservice ApS hjælpe dig godt på vej. Vi har stor erfaring med nedbrydningsarbejde af mange forskellige typer af materialer, så vi kan med garanti også hjælpe dig med nedbrydning af din bygning.

Medlem af Dansk Byggeri

Vi vil gerne kunne garantere vores kunder den bedste service, når de vælger at lade os stå for deres nedbrydning. Ved at være medlem af Dansk Byggeri, så gør det, at vores kunder er dækket af Byg Garanti – en sikkerhed for både dem og os. Som kunde kan du altid været sikret, at et stykke kvalitetsarbejde bliver udført, når vi står for din nedbrydning.

Erfaring med nedbrydning af forskelligt materiale

Her i firmaet har vi erfaring med nedbrydning af både stål og beton, hvilket gør, at vi kan klare de fleste nedbrydningsopgaver. Vi har også vores eget mobile knuseanlæg, hvilket gør os til en fleksibel samarbejdspartner for dig. Efter endt nedbrydning, så kan vi også hjælpe dig med bortskaffelsen af materialerne.

Udlejning af medarbejdere til bane- & sporarbejde

Udlejning af medarbejdere til bane- & sporarbejde

Står I og mangler kompetente medarbejdere til spor- eller banearbejde, så giv os et kald.

Dansk Entreprenørservice ApS udlejer mandskab i forbindelse med banearbejde. Vi stiller pålidelige og fleksible medarbejdere til rådighed, når I har behov for det.

Ønsker I at lave en aftale?

Vi står klar på telefonen, når I har behov for ekstra mandskab i tilspidsede perioder, eller hvis der er sygdom og/eller ferie.

Vi tilbyder udlejning på vikarbasis, men kan også lave en fast aftale.


Kontakt os på telefonen, så finder vi en optimal løsning, så jeres projekt kan løses, så gnidningsfrit som muligt.