Fokus på god kommunikation

Høj kvalitet til aftalt tid

Altid gode priser & uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet med henblik på et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nedbrydning i Kolding, Vejen og Esbjerg

Hvis du mangler et fagligt dygtigt firma til at klare din nedbrydning hurtigt og effektivt, så kan vi hos Dansk Entreprenørservice ApS hjælpe dig godt på vej. Vi har stor erfaring med nedbrydningsarbejde af mange forskellige typer af materialer, så vi kan med garanti også hjælpe dig med nedbrydning af din bygning.

Medlem af Dansk Byggeri

Vi vil gerne kunne garantere vores kunder den bedste service, når de vælger at lade os stå for deres nedbrydning. Ved at være medlem af Dansk Byggeri, så gør det, at vores kunder er dækket af Byg Garanti – en sikkerhed for både dem og os. Som kunde kan du altid været sikret, at et stykke kvalitetsarbejde bliver udført, når vi står for din nedbrydning.

Erfaring med nedbrydning af forskelligt materiale

Her i firmaet har vi erfaring med nedbrydning af både stål og beton, hvilket gør, at vi kan klare de fleste nedbrydningsopgaver. Vi har også vores eget mobile knuseanlæg, hvilket gør os til en fleksibel samarbejdspartner for dig. Efter endt nedbrydning, så kan vi også hjælpe dig med bortskaffelsen af materialerne.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på din arbejdsopgave, så skal du være velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar på en god snak omkring projektet, og vi giver gerne vores besyv med. Ring til os på telefon 21 46 31 73. Du er også altid velkommen til, at skrive til os på e-mail khp@dkent.dk​.

★ ★ ★ ★

Vurderet 5/5 stjerner fra vores anmeldelser på Google

​Dansk Entreprenørservice ApS​

Vestermarken 10

6670 Holsted

​​Telefon: 21 46 31 73

​E-mail: khp@dkent.dk

​CVR: 34456690​