Bliv kontaktet med henblik på et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gravearbejde i topklasse

Skal du have lavet et større gravearbejde i forbindelse med et projekt i Vejen, Kolding eller Esbjerg, så kan vi hos Dansk Entreprenørservice ApS hjælpe dig med opgaven. Vi har stor erfaring inden for området, og vi kan derfor være dig behjælpelige med mange forskellige typer af arbejdsopgaver, når det kommer til gravearbejde.

Få hjælp til dit gravearbejde

Vi har de nødvendige maskiner, som kan hjælpe os på vej i selv det mest genstridige terræn. Dog er vi heller ikke bange for selv at tage fat i en ganske almindelig skovl og få fingrene i jorden. Det fungerer nogle gange bedre end de store maskiner, og det er med til at give os en god føling for vores arbejde.

​Vi leverer altid et flot og professionelt stykke gravearbejde.´

Vi kan hjælpe med det meste

Hvad end du har brug for hjælp til i forbindelse med kloakarbejde eller gravearbejde eller som et led i et større rørlægningsprojekt, så står vi gerne klar til at hjælpe.

Opgaven kan komme i mange forskellige størrelser og udgaver, hvorfor vi også er forberedte til at hjælpe med de fleste forskellige typer af opgaver, som vi måtte blive stillet.

Har du brug for mere information omkring gravearbejde, så ring endelig til os på telefon 21 46 31 73 eller send os en mail påkhp@dkent.dk.

Vurderet 5/5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser fra Facebook​

​Dansk Entreprenørservice ApS​

Vestermarken 10

6670 Holsted

​​Telefon: 21 46 31 73

​E-mail: khp@dkent.dk

​CVR: 34456690​