Fokus på god kommunikation

Høj kvalitet til aftalt tid

Altid gode priser & uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet med henblik på et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brolægning udført af professionelt brolæggerfirma

​Står du og mangler et dygtigt brolægningsfirma, som kan lave brolægning for dig, så har du fundet det helt rigtige firma. Hos Dansk Entreprenørservice ApS har vi mange års erfaring inden for området som brolægger, hvorfor vi kan hjælpe dig med mange forskellige typer af arbejdsopgaver, når det kommer til brolægning. Vi holder til ved Holsted, men har mange kunder fra Vejen, Esbjerg, Kolding og omegn. Bor du i dette område, står vores brolægger klar til at hjælpe dig med brolægning.

Vi har en masse erfaring som brolægger, hvor vi har hjulpet mange kunder med flotte resultater. Det æstetiske er dog ikke det eneste, der er vigtigt for os. Kvaliteten og holdbarheden skal også være i top. Vi sørger derfor for godt håndværk ved alle former for opgaver inden for brolægning.

Vi hjælper med lægning af fliser på din terrasse

Har du en terrasse, der er ved at se lidt kedelig ud, og trænger til fornyelse? Vores brolægger kan hjælpe dig med belægningsarbejde, så du får en splinterny terrasse. Vi har stor erfaring med at lægge terrasser. Det indebærer både at forny gamle terrasser og lave nye terrasser helt fra bunden. Det kan for eksempel være i forbindelse med nybyggeri.

Om det er en stor eller lille terrasse, er intet problem for os. Vi kan nemlig hjælpe dig med et flot og holdbart resultat uanset størrelse og form. Ønsker du for eksempel en rund terrasse, der bevæger sig rundt om huset, hjælper vi dig med en flot løsning, du vil få stor glæde af.

Få en ny indkørsel med belægning af høj kvalitet

Skal du have en ny indkørsel, har vi også en masse erfaring her. Vi sørger for, at du får en stabil indkørsel, der kan klare strabadserne fra biler, der kører ind og ud. Vores erfaring med belægning i indkørsler gør, at vi kan sikre dig et resultat, hvor kvaliteten er i orden. Samtidig vil det være et flot resultat, som du vil glædes over at komme hjem til hver dag. Det hele går derfor op i en højere enhed, når du benytter vores brolægger til brolægning af din indkørsel.

Vi hjælper gerne med dit projekt

Vi er den helt rigtige løsning, hvis du står overfor et større projekt, hvor der skal udføres brolægning flere forskellige steder ved din bolig. Det kan for eksempel være, at du har brug for en ny indkørsel, ny terrasse, sti rundt om huset og sti rundt om garagen. Vi arbejder udendørs med stor glæde. Har du et større projekt, er vi derfor klar med det samme.

Som brolægger arbejder vi med belægninger af forskellige typer, og kan derfor sammensætte en samlet løsning med et gennemgående udtryk. 

​Det betyder, at din indkørsel, terrasse og så videre vil have det samme udseende med flotte samlinger. Når du lader vores brolægger stå for dit flisearbejde, er du derfor sikker på, at der bliver taget godt hånd om dit projekt. Sammen finder vi ud af, hvad der er den bedste løsning for dig.

Gode råd og vejledning er en selvfølge for vores brolægger

Når du vælger at få lavet brolægning omkring din bolig, så er det en god idé at tage en professionel brolægger med på råd. Vi har gennem vores mange år i branchen opbygget en bred vifte af kompetencer som brolægger, hvorfor vi også kan give dig gode råd og vejledning til, hvordan du nemmest får løst din brolægningsopgave.

Vores brolæggere arbejder med forskellige former for materialer. Vi kan derfor sagtens komme med rådgivning til, hvad der kan være en oplagt løsning til din terrasse, indkørsel, stisystem eller noget helt andet. Vi har for eksempel arbejdet med granitbrolægning og andre belægninger, der kan give et flot og unikt resultat.

Er du i tvivl om formen eller størrelsen på det område, der skal have brolægning, kommer vi også med vejledning til det. Vi har stået for mange forskellige projekter. Vi har derfor set mange forskellige løsninger igennem tiden, hvorfor vi ved, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer.

Hvad koster brolægning?

Prisen for brolægning afhænger af, hvor stort et projekt vi skal hjælpe dig med. Derudover afhænger det selvfølgelig også af, hvilken form for projekt vores brolægger skal hjælpe dig med. Når du lader vores brolægger tage sig af din brolægningsopgave, får du det dog til ekstra skarpe priser.

Vi har konkurrencedygtige priser, hvor kvaliteten stadig er i top. Du kan derfor sagtens få en billig løsning hos os, som du vil blive rigtig glad for. Ønsker du et uforpligtende tilbud på brolægning, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os for at høre mere om brolægning

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak. Ring til os på telefon 21 46 31 73, eller skriv en e-mail til os på khp@dkent.dk.

★ ★ ★ ★

Vurderet 5/5 stjerner fra vores anmeldelser på Google

​Dansk Entreprenørservice ApS​

Vestermarken 10

6670 Holsted

​​Telefon: 21 46 31 73

​E-mail: khp@dkent.dk

​CVR: 34456690​