Bliv kontaktet med henblik på et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Asfaltarbejde i Vejen, Esbjerg og Kolding

Har du brug for et pålideligt firma til at klare dit asfaltarbejde, så står vi hos Dansk Entreprenørservice ApS klar til at hjælpe dig rigtig godt på vej. Vi påtager os gerne mange forskellige former for asfaltarbejde, så du kan sagtens lade os varetage opgaven for dig.

Hvad vi kan tilbyde

Hvis du har fået nedlagt fibernet, eller der er blevet lavet fjernvarme, så kan der være kommet huller i asfalten som følge af nedgravningerne. Vi tilbyder -udover at klare arbejdet med asfalten - også at klare gravearbejdet, som typisk ligger før. Vi kan hjælpe med de fleste former for asfaltarbejde, men vores kernekompetencer ligger i de mindre asfaltopgaver, såsom støbning af vejbump og lapning af huller i vejen.

Asfaltarbejde med tilfredse kunder

Igennem firmaets levetid har vi hjulpet mange forskellige typer af kunder. Det har været alt fra private til erhverv og kommunale instanser, som har haft gavn af vores services. Med vores materiale og kompetencer står vi også klar til at hjælpe dig, når behovet er for det.

Kontakt os for at få lavet arbejde med asfalt

Du er velkommen til at ringe til os, for at høre hvilke typer af asfaltarbejde vi udfører i trekantsområdet ved at sende os en mail påkhp@dkent.dk. Du er naturligvis altid, mere end velkommen til, at ringe til os på telefon 21 46 31 73 for at drøfte din opgave på eksempelvis asfaltudlægning eller afretning af asfalt. Vi giver dig altid et uforpligtende tilbud.

Vurderet 5/5 stjerner på baggrund af 2 anmeldelser på Google

​Dansk Entreprenørservice ApS​

Vestermarken 10

6670 Holsted

​​Telefon: 21 46 31 73

​E-mail: khp@dkent.dk

​CVR: 34456690​